It’s Varro fotograferar artister

Campus 48H är Sveriges största studentfestival som arrangeras på Frimurarholmen. Förra året besöktes festivalen av 10.000 besökare och i år beräknar man att 12-15.000 besökare skall besöka festivalen, festivalen växer i stabil fart och i år satsar festivalen extra på marknadsföringen. Nyligen hade man en liten ”förfest” inför den stora festivalen 48H där bland annat Lunde Bros och bandet Movits som gjort ett par låtar tillsammans med Timbuktu.

Fotografera artister och sponsorer

I februari månad blev det klart och Wise Realations som driver festivalen gav mig uppdraget att vara Campus 48H officiella fotograf vilket innebär att jag skall dokumentera samtliga artister under 24H och 48H. Andra delen i uppdraget är att dokumentera samtliga sponsorers närvaro på fetivalen, företag som Onico, Swedish Match, Fireball m.m.

Bilder från 24H

Movits

 

Lunde Bros